نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

کاهش تنش میان هند و پاکستان و بازگشت سفرای دو کشور

در پی کاهش تنش میان دهلی‌نو و اسلام آباد دو کشور سفیران خود را بازگرداندند تا روابط دیپلماتیک در بالاترین سطح از سر گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۷۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، پس از کاهش نسبی تنش میان هند و پاکستان دو کشور برای از سرگیری روابط دیپلماتیک در بالاترین سطح ممکن تلاش خود را آغاز کردند.

گزارش‌ها حاکی است «اجی بساریه» سفیر هند در پاکستان که برای رایزنی از مدت‌ها قبل به دهلی‌نو فرخوانده شده بود راهی اسلام آباد شد و از سوی دیگر «سهیل محمود» سفیر پاکستان در هند نیز که به همین منظور فراخوانده شده بود امروز به دهلی‌نو بازمی‌گردد.


کارشناسان مسائل منطقه‌ای این اقدام را تلاشی ارزنده برای بهبود روابط دو کشور تلقی کرده و ابراز امیدواری کردند: تنش در منطقه جنوب آسیا کمتر شود.

مشکلات فعلی میان هند و پاکستان پس از کشته شدن 44 نظامی هندی در حادثه تروریستی پلواما آغاز شد.

دهلی‌نو مدعی شد که اسلام آباد در این حمله نقش داشته و به همین منظور با نقض حریم هوایی پاکستان جنگنده‌های خود را به خاک اسلام آباد فرستاد.

پس از این اتفاق پاکستان که اتهامات هند را رد کرده بود اقدامی مشابه صورت داده و نیروهای پدافندی این کشور دو جنگنده هندی را نیز ساقط کردند.

با آزاد شدن خلبان دستگیر شده هندی به دستور نخست وزیر پاکستان تنش میان دو کشور به شکل چشم‌گیری کاهش پیدا کرده است.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار